fbpx

Taknemmelige ord fra mine klienter

Blot 1 behandling fjernede smerterne

Jeg er vildt imponeret af Anni og hendes behandlinger med akupunktur. Hun fortjener min bedste anbefaling 🙏❤️
Sidste år havde jeg pådraget mig springfingere i begge mine tommelfingere og jeg læste at akupunktur kunne hjælpe. Blot 1 behandling hos Anni fjernede det og jeg har intet mærket siden……nogle mennesker bliver opereret for dette 😳
Jeg har også en del nakke og skuldre spændinger pga. mit monotone job, som Industrioperatør, så i tirsdags fik jeg så min anden behandling af Anni med 30 min massage i øvre skuldreregion og derefter en grundig omgang akupunktur, hvor Anni virkelig fik fat i de rigtige punkter og hele tiden guidede sig ind på min smerte.
Jeg var meget øm alle vegne tirsdag aften, men allerede næste dag mærkede jeg en imponerende befriende følelse, som kun har forbedret sig i denne uge og jeg har stort set ingen nakkesmerter mere.
Bravo Anni, du kan virkeligt noget der bare virker 🥰 Mange tak 🙏

Efter 3-4 år uden virkning af zoneterapeut, kiropraktor, fysioterapeut, scleroseklinikken m.fl har jeg nu fundet løsningen for mine spændinger i nakken

Jeg kom første gang hos Anni for at få akupunktur. Jeg lider af sclerose og har været hos et mylder af andre slags behandlere for at løse op for mine spændinger primært i nakken. Intet virkede. Mine spændinger var så slemme, at jeg ikke kunne bøje hovedet bagover, da det føltes som om, der sad en pind på højkant og spærrede for, at jeg kunne bøje hovedet. Efter ca 10 minutter med nålene i, bad Anni mig om at bøje hovedet bagover. Til min kæmpe overraskelse gik det nemt. Efter 3-4 år uden virkning af zoneterapeut, kiropraktor, fysioterapeut, scleroseklinikken m.fl har jeg nu fundet løsningen. Eneste ulempe er dog, at når een forhindring fjernes, så mærker jeg nu alle de andre, som også skal ryddes af vejen. Derfor bliver jeg hos Anni.

Efter bare én behandling var mit knæ fint igen

Jeg har gået og døjet med et overanstrengt knæ og beslutte mig for at prøve en behandling hos Anni, selv om jeg ikke er meget for nåle. Min mand har også haft et overanstreng knæ og en behandling hos Anni hjælp ham, så det måttes prøves.

Anni startede med at spørge godt ind til smerten, hvor gjorde det ondt, hvor længe har det gjort ondt, og hvor ondt gør det (1-10). Derefter satte Anni nåle i en af gangen, efter hver nål blev smerten vurderet igen. Jeg var noget forundret over, at det var min albue, der skulle i sættes nåle i, men glad for at det ikke gjorde ondt at få nålene sat i. Efter bare en behandling var mit knæ fint igen. En hurtig og effektiv behandling … Tak Anni

Anni er god til at finde de steder, hvor jeg har brug for ekstra opmærksomhed 

Jeg arbejder som SSA på psykiatrisk plejehjem. I den forbindelsen bliver min krop brugt meget i min hverdag. Jeg fandt Anni i marts 2017. Anni har kunne give mig en hverdag, hvor jeg ikke har smerte p.g.a mine skavanker med lænden, albue, nakke og trætte ben.

Kan varmt anbefale Anni’s massage og akupunktur behandling. Anni er god til at finde de steder, hvor jeg har brug for ekstra opmærksomhed, som gør, jeg har en krop med mere lethed i min hverdag.

Har undervejs være nysgerrig på de nye behandlinger Anni er kommet med, så som Access Bars. Det var en spændende og behageligt måde at få behandling på. Har efterfølgende følt meget ro i sindet.

90% of the pain has gone

Had a hamstring injury after an intense run. Had troubles with it for over a week.. One session with Anni and now 90% of the pain has gone! Ready to get back into what I love doing best – – – trail running – thanks Anni.

I have had two sessions of acupuncture with Anni, and both times the results have been fantastic. Anni has a soft and gentle nature which allows you to totally relax whilst receiving the treatment you need!

Min hovedpine er faktisk væk

Inden jeg kom til Anni, havde jeg meget ofte hovedpine. Jeg havde aldrig prøvet akupunktur før og var måske lidt skeptisk. Det har bare været det bedste, jeg har gjort, for min hovedpine er faktisk væk.

Mine lænde- og ben smerter blev kraftigt lindret

18 måneders hjemme (kontor-)arbejde under COVID-19 satte sine spor med smerter i lænd samt i muskler og led i ben og knæ. Hverken Kiropraktor eller yoga kunne få bugt med de konstant tilbagevendende smerter, men i hjertet af Hørsholm fandt jeg Anni og hendes klinik, der kunne tilbyde akupunktur mod smerter. Jeg var meget spændt, da jeg ankom efter at have besluttet mig for, at de dybe spor som 18 måneders hjemme (kontor-)arbejde under COVID-19 satte i lænd og øvre del af ben ned i knæ, skulle forsøges smertelindret med akupunktur (mit første møde med akupunktur). Allerede ved første behandling fik Anni mig til at føle mig helt tryg, og mine lænde- og ben smerter blev kraftigt lindret. Det har været en vild oplevelse; efter 5 gange er smerterne faktisk forsvundet, og jeg har fået min mobilitet igen. Anni har ikke sat nåle i de udfordrede områder, men finder de tilhørende zoner helt andre steder på kroppen, utroligt, men det virker! Anni er meget dygtig, giver professionel behandling og vejledning ud over det sædvanlige. Hun er meget vidende indenfor sit felt og tager såvel akupunktur samt forslag til øvelser i brug for at hjælpe mig af med problemerne. Hun ved nøjagtigt, hvor hun skal sætte ind, og man kan mærke en klar forskel, når man har været hos hende! Jeg giver min allervarmeste anbefaling.

Access Bars behandling – skabte ro og lethed i sind og krop

Efter en periode med indre uro, søvnløshed og manglende evne til at fastholde fokus, modtog jeg Access Bars behandling hos Anni Mathiesen. I klinikken fik Anni, med sin empatiske og professionelle væremåde, hurtigt skabt en rolig, tillidsfuld og afslappet stemning.

Med hendes blide tryk og aktivering af energipunkter på hovedet, fik Anni skabt en ro og lethed i mit sind, som efterfølgende gjorde mig i stand til at give slip på mine uhensigtsmæssige tanker og følelser. Behandlingen var intens og det er svært at beskrive, hvad der skete med sind og krop. Jeg oplevede flere gange at miste fornemmelsen af tid og sted – samtidig med at følelsen i arme eller ben forsvandt.

Access Bars behandling hos Anni kan kun anbefales – den er afslappende, forandrende og effektfuld.

Jeg vil gerne anbefale Anni både som yogalærer og behandler

Jeg har gået til Tara-yoga hos Anni igennem flere år og oplevet den bedste yoga-undervisning. Anni formidler yderst professionelt med stor ro og indføling. Der er tid til personlige justeringer, så man bliver passet på og samtidigt relevant udfordret. `Det fuldkomne Åndedræt` har jeg lært af Anni. Det tilfører krop og sjæl høj vitalitet, og jeg har lært åndedrættet videre til min familie.

Da Anni fortalte, at hun var blevet Access Bars-behandler, fik jeg lyst til også at prøve det. Jeg havde været under pres igennem et stykke tid. Jeg blev igen mødt af Anni med stor ro og professionel omsorg. Selve behandlingen var utrolig behagelig. Det varede ikke længe, før min krop slappede fuldstændigt af og mentalt faldt der ro på mine mange tanker. Jeg gled ind i en meditativ tilstand, og tiden gik utroligt hurtigt. Da jeg forlod Anni, var jeg afspændt og let i kroppen, og mentalt og følelsesmæssigt havde jeg det rigtig godt. Tankene var i ro, og energien var tilbage. De efterfølgende dage kunne jeg føle optimismen brede sig og humøret stige.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anni som behandler og underviser. Man er i gode hænder hos Anni.

Har ikke haft hovedpine siden

Jeg har ikke haft hovedpine, siden jeg var hos dig. Tak for øvelser.

Jeg kan også hjælpe dig