fbpx

Massage giver velvære

Giv dig selv oplevelsen af umiddelbar velvære med en blid, afstressende massage.

Dine muskler og led bliver løsnet op, du får slappet af, og efter endt behandling vil du mærke livet vende tilbage i kroppen igen, så du føler dig let og glad.

Du skal nyde … FØR du kan yde

Smerte lindring

Er du bekymret og stresset, kan det sætte sig i kroppen som infiltrationer. Med en blid og afstressende massage lindrer jeg dine smerter, så du får din livskvalitet tilbage.

Velvære og afslapning

En blid massage er kilde til velvære og afslapning. Du nærer dig selv og din krop, får slappet af og ladet op igen. Du tillader dig selv at tage imod. Det giver dig fornyet energi og overskud til også at kunne være der for din partner, familie og venner.

Restituering

Dyrker du meget sport, er det vigtigt, at du og din krop får restitueret, så kroppen kan blive ved med at præstere. En dybdegående sportsmassage blødgører dine muskler og øger derved din ydeevne.

For krop & sjæl

Massage er 100% kvalitetstid og en lise for krop og sjæl. Du viser dig selv inderlig respekt og egenomsorg og viser omverden, at du prioriterer dig selv højt. Uden egenomsorg er det svært at være noget for andre.

Massage bryder smertecirklen

Massage dæmper på én gang ængstelse og smerter.

Ved regelmæssig massage kan du bryde smertecirklen og få dit liv i balance igen.

Pas godt på din krop – den skal klare mange år endnu

Enkle og effektive behandlingsformer hjælper din krop i balance, så du slipper for smerter. Som ekstra bonus får du bedre søvn og energien og glæden tilbage.