Akupunktur lindrer

Føler du dig stresset og deprimeret? Har hedeture og søvnbesvær? eller måske lider af ømme muskler og led? … Både fysiske og psykiske smerter er opslidende og dræner dig for energi.

Hvad enten du har døjet med smerterne længe – eller de er opstået akut, så hjælper BMS akupunktur … Allerede efter første behandling vil du mærke en væsentlig bedring og ofte smertereduktion på 50% eller mere.

Du skal nyde … FØR du kan yde

Nakke, skuldre, piskesmæld og hjernerystelse

Er du øm i nakke og skuldre efter for meget computerarbejde? Eller har du uheldigt været involveret i en ulykke, der har forårsaget piskesmæld eller hjernerystelse? Med få nåle lindrer jeg dine smerter, så du kan få din livskvalitet tilbage.

Stress, migræne, søvnbesvær og hedeture

Kender du følelsen af at være drænet for energi, når du er påvirket af stress, migræne, søvnbesvær eller hedeture? BMS akupunktur og øre-akupunktur dæmper dine symptomer, så du får din energi og glæde tilbage.

Smerter i muskler, sener og led

Lider du af ømme muskler og led så som knæskade eller tennisalbue? Så er der hjælp at hente. Med BMS akupunktur kan jeg få bugt med 50% af dine smerter – allerede ved første behandling.

Eksamensangst

Føler du ligesom mange andre, at klappen går ned, når du går til eksamen? Øreakupunktur beroliger sindet, så du kan gå til eksamen med ro i hovedet og kun de naturlige sommerfugle i maven.

Du kan trygt tage imod

Du kan trygt tage imod min hjælp … Jeg er erfaren akupunktør med stor faglig og menneskelig indsigt. I mit professionelle virke sørger jeg for løbende at holde mig opdateret med den nyeste viden.

Med enkle og effektive behandlingsformer hjælper jeg dig med at få ro i dit hoved og i hele din krop, så du kan få sovet, få overskud i hverdagen og få energien og glæden tilbage.