fbpx

Access Bars® går dybt

Med Access Bars® kommer du ud af stress på en rolig og rar måde, hvor du tillader dig selv at modtage uden forpligtelser eller hensyn.

Access Bars® er en blid behandlingsform, som går meget dybt og har umiddelbar effekt.

Access Bars® består af 32 punkter på hovedet, der ved let berøring frigiver alt, hvad der forhindrer dig i at føle lethed og glæde i dit liv.

Disse punkter indeholder alle de tanker, ideer, overbevisninger, følelser og holdninger, som du har lagret gennem livet, og som presser dig dagligt.

Når du får Bars, er det som at trykke på ”Ctrl+Alt+Delete” på computeren

… du føler dig frigjort, lettet og glad.

Du skal nyde … FØR du kan yde

Angst og depression

Føler du dig trist og har sorte tanker for tiden? Angst og depression gør dig handlingslammet og kan ødelægge dit liv. Access Bars® hjælper dig af med tristheden og de sorte tanker på en rolig og rar måde.

Tankemylder og spændinger

Måske ville du ønske, at du havde en STOP knap til at stoppe tankemylderet og de mange bekymringer? Access Bars® kan være din STOP knap, så du slipper spændinger i hoved og krop, får ro på og måske endda føler dig helt tom i hovedet.

Søvnbesvær og uro

Oplever du sjældent en god nattesøvn eller føler uro i hele kroppen? Så overgiv dig til Access Bars®, som hjælper dig til at give slip og falde til ro. Oplev at få sovet igennem og vågne op med fornyet energi og et smil på læben – hver dag.

ADHD, OCD og PTSD

Med diagnoser som ADHD, OCD og PTSD er det svært at manøvrere i denne verden, der er fyldt med regler og forventninger. Du bruger sikkert en masse energi på bare at være tilstede. Access Bars® hjælper dig til at slappe mere af, så dine udfordringer bliver nemmere at håndtere.

Plads til det du føler for

Når du får Bars behandling, er du fuldt påklædt og ligger blødt og rart med en pude under hovedet og et tæppe over dig.

Under behandlingen berører jeg blidt de 32 punkter på dit hoved med mine fingerspidser. Behandlingen varer 90 minutter … Der er plads til både snak, latter og ro under behandlingen; det er helt op til dig, og hvad du føler for.

Efter endt behandling føler du dig let og glad.

Pas godt på din krop – den skal klare mange år endnu

Enkle og effektive behandlingsformer hjælper din krop i balance, så du slipper for smerter. Som ekstra bonus får du bedre søvn og energien og glæden tilbage.