Hjalp den gående meditation dig ?

Jeg håber, at du allerede har været ude at gå med meditationen i ørerne.

Mit ønske med denne gående meditation er at give dig en hjælpende hånd til at få skabt ro i kroppen og i hovedet, så du bliver ladet op med ny energi.

For nogle år siden blev jeg ramt af stress efter at have kæmpet for at få min søn med autisme på specialskole. Da det endelig lykkes, gik jeg ned med flaget.

Jeg var vant til at dyrke yoga, meditation og åndedrætsøvelser, men jeg havde en fornemmelse af klaustrofobi i min egen krop, så jeg måtte bare ud at gå lange ture – det var det eneste, der fungerede for mig.

Grønt gør godt, og at komme ud i naturen sænker stressniveauet – så det er bare med at få snøret skoene og komme ud i naturen og få noget lys og luft, og med denne meditation i ørerne får du netop skabt ro helt ind i krop og sind.

Værsgo – her får du meditationen igen – rigtig god tur