fbpx

Yoga styrker

Jeg underviser i Tara Yoga – et kraftfuldt og dynamisk yogasystem. Tara Yoga arbejder med energier i bevægelse, yogastillinger (asanas), der i samarbejde med din opmærksomhed og dit åndedræt vil skabe balance i din krop og dit sind.

Det er både for nybegyndere og erfarne udøvere … Tara Yoga styrker din udholdenhed, smidighed og koncentration samt evnen til at meditere.

Det er mit mål at åbne op for yogaens inspirerende og balanceskabende verden

Styrke og smidighed

Yoga er gavnlig for hele kroppen. Yoga giver dig både styrke og smidighed. Når du føler dig stærk og smidig i kroppen, breder det sig til også at styrke dit sind, så du kan stå stærkt i verden – som en urokkelig klippe.

Balance

Med Tara Yoga træner du din krop, dit sind og din ånd til en helhed,  så du føler dig som et helt menneske med en krop i balance.

Meditation

I yoga arbejder vi også med meditation, som er yderst effektivt mod fysiske og mentale spændinger. Meditationen reducerer din stress. Hvis du mediterer regelmæssigt, vil du forøge din fornemmelse af indre ro.

Åndedræt

Åndedrættet er helt essentielt i yoga. Gennem yogaen lærer du afmålte og langsomme vejrtrækninger. Derved er yogaen med til at reducere både smerter og stress, så hele dit nervesystem bliver beroliget.

Jeg lever drømmen om YOGA undervisning

Efter at have dyrket yoga i 20 år fik jeg selv lyst til at blive underviser – og i 2014 blev jeg uddannet yoga lærer. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Min forhenværende yoga-lærer er sidenhen gået på pension, og jeg har overtaget hendes hold, ligesom jeg også underviser et hold på Fredensborg Aftenskole.

Hvis du kan samle et hold på 10-12 personer, kommer jeg gerne ud og underviser i dit lokale

Pas godt på din krop – den skal klare mange år endnu

Enkle og effektive behandlingsformer hjælper din krop i balance, så du slipper for smerter. Som ekstra bonus får du bedre søvn og energien og glæden tilbage.